Jövőteremtők VIP csoport tagság – HAVI ELŐFIZETÉS

18500 Ft / hónap

Jövőteremtők VIP csoport tagság – KORLÁTLAN hozzáférés az újrahasznosító videókhoz, KORLÁTLAN posztolási lehetőség Facebook csoportokban, exkluzív megjelenési lehetőség és vállalkozói segítségnyújtás.

 

Mit is ad Neked ez a tagság!
1. Korlátlan posztolási lehetőség a Facebook csoportokban:

Ezekben a csoportokban már több ezer feliratkozó van, akik nagy érdeklődést mutatnak az újrahasznosított termékek iránt. Összességében már több mint 50.000 személy kapcsolódik hozzánk és ez a szám napról-napra növekszik. A Mutasd meg Magad - tagsággal Te is elérheted őket!

2. Ez a tagság lehetővé teszi rálátni az Újrahasznosító Akadémia ÖSSZES OKTATÓVIDEÓJÁRA!

3. Időnként BEMUTATUNK BENNETEKET nemcsak a Réthy Fashion fő oldalán, hanem minden felületen, ahol megjelenünk, mint újrahasznosító.

4. Ha van kérdésetek a vállalkozásotokkal kapcsolatosan, abban is segítünk, hírlevélben, ami csak nektek szól, válaszolunk a kérdéseitekre.

Szeretnék egy olyan újrahasznosítókból álló közösséget létrehozni, akik támogatják egymást és együtt sokkal többre leszünk képesek, amit még álmunkban sem gondoltunk.

A Réthy Újrahasznosító Akadémia csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy minél többen kapcsolódjanak hozzánk. Folyamatosan hozzuk az új ötleteket, inspirációkat. Kampányolunk azért, hogy minél többen szeressenek bele az újrahasznosításba.

Ha van olyan kampányotok, melybe segítségre van szükségetek, akkor azt is meg tudjuk osztani az oldalainkon.

Ha nincs weboldalatok vagy a Facebook oldalatok nem annyira aktív, akkor itt nagyobb eséllyel megtaláljátok a vásárlóitokat.

Ha kapcsolódsz a „Jövőteremtők VIP” tagsághoz, akkor megnyitjuk Nektek azt a piacteret, ahol több ezren azért vannak ott, mert szeretik az újrahasznosított termékeket.

Miért vagyunk jövőteremtők?

Mert elsők vagyunk a fenntartható gondolkodásban, mert előrébb járunk, mint mások. A jövő Bennetek van, az olyan alkotókban, akik hisznek abban, hogy nem kell mindent kidobni, lehet készíteni gyönyörű és hasznos termékeket már meglévő anyagokból.

Mit adunk mi ehhez a tagsághoz?

Korlátlan hozzáférés az Újrahasznosító Akadémia folyamatosan bővülő videótárához.

Folyamatos kampányokkal, ötletekkel bővítjük a csoportok létszámát, ezzel is növeljük az esélyeteket ahhoz, hogy könnyebben tudjatok értékesíteni.

Itt állunk mögöttetek és segítünk, akár 1-1 poszt megírásában is. El tudtok érni és tudtok kérdezni minket.

A külön Nektek írt hírlevelekben tudunk válaszolni a kérdéseitekre, több éves tapasztaltunk segítségével tudunk olyan tanácsokat adni, amelyek segítik a munkáitokat.

Posztolás a Réthy Újrahasznosító Akadémia és a Réthy – a fenntartható divat facebook csoportokban

 Posztolás előtt kérlek, hogy vegyétek figyelembe a következőt:

A posztok engedélyezésének átfutási ideje van. Próbáljuk okosan beütemezni, hogy ne egymásra menjenek ki a posztok, ezért meghatározott ütemben engedjük ki őket.

A termékek eladási posztjait akkor engedélyezzük, ha az adott hónapban érvényes tagsággal rendelkeztek.

A posztokhoz legyenek jó minőségű képek csatolva, a termékeknek legyen egyértelmű leírása (méret, ára, a termék részletes leírása)

FONTOS – Minden posztban legyen benne a következő hashtag-ek,  azért hogy később rá tudjunk keresni.

A kötelező hashtag-ek:  #jövőteremtőkVIP #ujrahasznosítoakademia #rethy

És ezen kívül ajánlom egyéni hashtag-ek használatát is, hogy könnyebben kereshető legyen a terméketek.

  1. #farmertáska , #hátizsák #oldaltáska …

Ehhez a VIP tagsághoz, korlátlan a posztolási lehetőség, viszont azt vegyétek figyelembe, hogy az Nektek sem jó, ha tervezetlenül jönnek a posztok, mert nem fogjuk tudni engedélyezni őket.

Névnélküli posztot nem engedünk ki, de a Ti esetetekben ez nem is releváns, hiszen akkor tudnak vásárolni, ha látnak benneteket.

Pályázatot, eseményt, workshopot, rendezvényt, adománygyűjtést és linkeket nem engedélyezünk látatlanul, kérlek ezek posztolásáról először velünk konzultáljatok.

Csak újrahasznosított termékeket engedélyezünk, érzékeny, 18 éven felülieknek szóló tartalmak posztolása tilos.

A csoportok népszerűsége folyamatosan növekszik, ezért nagyon odafigyelünk a kommentekre is. Ha olyan hozzászólást látunk, mely nem odaillő, töröljük, vagy letiltjuk az illetőt.

Ezekre gondolunk:

  • durva, kéretlen hozzászólás
  • hangulatkeltés
  • politizálás
  • erkölcsi/elvi kérdések feszegetése
  • más bejegyzés alá saját termék posztolása

Ezekkel a szabályokkal Titeket is védünk.

Ami még fontos, hogy a Ti általatok előállított termékeket mi nem minősítjük.

Fontosnak tartjuk a csoport szellemiségének megőrzését, tudjátok, hogy a lezdetek óta az ÉRTÉKTEREMTÉS a fő célunk.

Ehhez a szellemiséghez szeretnénk, ha Ti is hozzájárulnátok!

Képzeljétek, hogy létrehozunk egy olyan csapatot, melyek az újrahasznosítás terén világszínvonalú termékeket gyárt és a világ minden pontjára fog tudni szállítani.

Hálásan köszönöm, hogy itt vagytok velünk.

Réti Éva