Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
19200 Ft
Kezdj hozzá

Négy különböző stílusú és könnyen elkészíthető táska egy csomagban, amelyek nem csak hasznosak, de divatosak is.

Zsebes oldaltáska: Egy ilyen “szaladgálós” táskának lennie kell otthon, még jobb, ha több is van belőle, mert akkor azt veszed elő, amelyik passzol a ruhádhoz. Könnyedén elkészíthető, belefér a szükséges holmi és még mosolyt is csal az arcodra. Mérete: 25*25 cm

Tányértáska: A csodák körülöttünk vannak: ennek a táskának az alakját egy egyszerű tányér adta, megtestesítve a praktikumot és a stílust. Egy tányér, melyből esszük a levest. Imádom ezeket az egyszerű és mégis nagyszerű megoldásokat. De ne állj meg egy tányérnál (méretnél), ha eggyel megtanultad, folytathatod is a kísérletezést egy nagyobbal!

Oldaltáska: Egy függönykarika ihlette, végtelen variációban elkészíthető kistáska. Készítsd farmerből, díszítsd hímzéssel, csipkével, maradék kárpit anyaggal, vagy bármivel, ami teszik neked.

Farmer válltáska: Vagány és trendi, a család kedvence! Egy ilyen táska készítésének az elsajátítása kész főnyeremény. Elkészítheted saját részre, a család női tagjainak, a barátoknak és akár a kollégáidnak is. Nem lehet vele mellényúlni. Érdemes megtanulni.