Újrahasznosító Akadémia – Alkossunk együtt – HAVI ELŐFIZETÉS

7500 Ft / hónap

Alkossunk együtt! Hozzáférés az összes videóhoz!

Hozzuk divatba közösen az újrahasznosítást

Havi egyszeri díjért férj hozzá az Újrahasznosító Akadémia folyamatosan bővülő képzéstárához.

Az „Alkossunk Együtt” egy olyan inspiráló és motivációt adó online program, ahol oktatóvideókon keresztül kapsz gyakorlati tudást. Olyan terméket fogsz tudni egyszerűen előállítani, amire nem is gondoltál.

Azt érzed, hogy nem vagy elég kreatív, hogy egyedül nem fogod tudni elkészíteni a legegyszerűbb kis apróságot sem?

Mikor otthon egyedül elkezdted az alkotást, nem tudtad befejezni? Ha esetleg elkészítetted mégsem lett olyan szép, mint amilyennek megálmodtad?

Ha szeretnél folyamatosan új dolgokat tanulni és egy inspiráló közegbe lenni, akkor jó helyen vagy, nem kell tovább keresgélned.

Napi 250Ft-odba kerül annak a lehetősége, hogy megnézhesd és megtanulhasd az Újrahasznosító Akadémia összes oktató videóját.

Mit adok ezért az összegért?

  • itt vagyok fogom a kezed és segítelek, ha kérdés van válaszolok rá
  • tudsz velem napi szinten kommunikálni
  • rálátsz az összes oktatóvideóra, melyek folyamatosan bővülnek
  • hetente új ötletekkel és kreatív megoldásokkal jövök
  • kérhettek oktatóvideót, melyeket elkészítek és már alkothattok is
  • mindenféle tudásszintű oktatóvideót készítek, ezért érdemes bekapcsolódni, még ha kezdő is vagy

Havonta megújuló videókkal és újrahasznosítási ötletekkel várlak!

Réti Éva

a Réthy Újrahasznosító Akadémia megálmodója

Kérdések és Válaszok

Itt megtalálod a válaszokat a felmerülő kérdésekre:

Mi a különbség az előfizetői tagság és aközött, hogy egyenként megvásárolom az oktató videókat?

Az „Alkossunk Együtt” előfizető tagság egy havonta megújuló tagság, melyben az összes oktató videóra, leírásra és minden tananyagra abban a hónapban melyben a tagságot kifizeted, rálátsz és tudsz tanulni.

Ha egyenként megvásárolod az oktató videókat, akkor azokat nem csak abban a hónapban tudod megnézni, hanem addig míg a weboldal üzemel.

Mikor lehet csatlakozni az „Alkossunk Együtt” Akadémiai programhoz?

Bármikor, a nap bármely időszakában tudsz csatlakozni, az Újrahasznosító Akadémia mindig nyitva áll előtted.

Milyen gyakran újulnak meg az előfizetések?

Az első havidíj kifizetésétől számítva 30 naponta újul meg az előfizetésed, és egészen addig hozzáférhetsz a tartalmakhoz, míg él az előfizetésed.

Ha például lemondod az automatikus megújulás előtt 3 nappal, akkor még 3 napig éred el a tartalmakat.

Hogyan érhetőek el a tartalmak?

Az újrahasznosító Akadémia weboldaláról a „Bejelenkezés” menüpontra kattintva (https://ujrahasznositoakademia.hu/belepes/) beírod a felhasználó nevet és a jelszavat. Ezeket a legelején, mikor megvásároltad az „Alkossunk Együtt” előfizetést, akkor kell beállítanod.

A Felhasználó nevet és a Jelszót érdemes felírni egy olyan helyre, melyez később is megtalálsz, mert így könnyedén be tudsz lépni mindig, amikor szeretnéd. Ezen a felületen fogsz rálátni az oktató videókra.

Hogyan lehet fizetni?

Jelenleg bankkártyával lehet online fizetni.

Megújuló havi tagság miatt, minden hónap ugyanazon napján automatikusan meg fog újulni a tagságod, azaz le fog vonódni a tagdíj.

Átutalásra és SZÉP kártyás fizetésre nincs lehetőség, köszönöm a megértést!

Én csak bankszámláról tudok utalni! Lehetséges ez?

Átutalással nincs lehetőség az előfizetői rendszerhez csatlakozni, ez egy folyamatosan megújuló előfizetési rendszer.

Ha nincs, bankkártyád vagy nem szeretnéd használni, akkor kérd meg egy közeli családtagodat vagy ismerősödet, akivel meg tudod beszélni, hogy az övével jelentkezz be, és a havi tagságot oda tudod neki adni. Ha nem tudod megoldani, akkor sajnos nem tudsz ebbe a programba részt venni.

Hogyan lehet lemondani a tagságot?

Az „Alkossunk Együtt” tagság bármikor szabadon lemondható. A felhasználói fiókodba belépve az "Előfizetéseim" menüpontban látod az aktuális előfizetésed adatait, a következő levonás időpontját és ugyanitt le is tudod mondani. Ezen felül bátran írhatsz a hello@ujrahasznositoakademia.hu e-mail címre, ahol segítünk.

Ha lemondod a tagságot és később szeretnél újra csatlakozni, akkor megteheted bármikor, mindig az akkori aktuális díjon fogsz tudni csatlakozni.

Lemondás után visszajár nekem a befizetett tagdíj?

Nem. Ha a megújuló előfizetést kikapcsolod elveszíted a hozzáférésedet, ezért érdemes csak közvetlenül a fordulónap előtt lemondani.

A jelentkezési oldalon és a jelentkezés visszaigazoló levélben kihangsúlyozom, hogy automatikus levonással működik az „Alkossunk Együtt” előfizetői tagság. Bármikor le tudod mondani, de a megkezdett hónapot nem tudom visszatéríteni.

Köszönöm a megértést és az együttműködést, kérlek, kövesd figyelemmel a tagságot.

Nem vagyok fenn a Facebookon, így is tudok csatlakozni?

Igen, mert az Akadémia tudástára egy olyan zárt felület, ami nincs kapcsolatban a Facebookkal. Az Akadémia tagoknak mindent feltöltünk ebbe a zárt rendszerbe, ezért nem kell hogy fenn legyél a Facebookon.

Lejárt a bankkártyám. Hol tudom az adatait módosítani?

Ezt az adatot is a Fiókodba belépve tudod megváltoztatni.

Nem működik a jelszó, nem tudok belépni a tudástárba. Mit kell tennem?

Miután jelentkeztél az „Alkossunk Együtt” előfizetői tagságba, azonnal elküldjük e-mailbe a belépési adatokat. Abban a levélben egy automatikusan generált jelszó van, amit használhatsz hosszú távon vagy meg is tudod változtatni, olyanra, amit jobban meg tudsz jegyezni.

A későbbiekben bármilyen problémád van a belépéssel, arra az a megoldás, ha megváltoztatod a jelszavadat. Használd az "Elfelejtett jelszó" funkciót akkor is ha elfelejtetted, vagy ha bár jót írsz be, mégsem enged be a rendszer.

Ha ezek után sem tudsz belépni, vagy nem sikerül megváltoztatni a jelszavad, írj Nekem a hello@ujrahasznositoakademia.hu e-mail címre.

Hogyan tudom módosítani vagy törölni a regisztrációmat?

Ha szeretnéd törölni, vagy módosítani a regisztrációt, vagy bármilyen személyes adatodat, abban az esetbe ezt megteheted az oldalra belépve saját felhasználói fiókodba.

Az https://ujrahasznositoakademia.hu/ oldalon a „Bejelentkezés” menüpont alatt bejelentkezel és ott van lehetőség a módosításra.