Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
19200 Ft
Kezdj hozzá

Négy praktikus és környezetbarát tároló elkészítése lépésről lépésre rendszeretőknek.

Az otthonunk stílusos és rendezett megjelenése nem csak esztétikai, hanem funkcionális szempontból is fontos. A textiltárolók nemcsak praktikusak, de újrahasznosított anyagokból készítve környezetbarát megoldást is nyújtanak.

Keress olyan anyagokat, mind színben, mind textúrában, melyek illenek a otthonod stílusához és készíts tárolókat különböző méretben.

20×20-as tároló: Ha szükséged van egy tárolóra, amiben elrejtheted a kincseidet! Csak egyszer kell megtanulnod, hogy később ne csak 20×20-as, hanem bármilyen méretben el tudd készíteni. Tarthatod benne a sminkjeidet, a kreatív dolgaidat, a gyerekek kis apró játékait és még számtalan dolgot.

2 Rekeszes Tároló: Fedezd fel a rendszerezés örömét saját kezűleg készített 2 Rekeszes Tárolóddal! Tudtad, hogy egy praktikus tároló megkönnyíti a mindennapjaidat? Legyen szó apró vagy nagyobb tárgyakról, az otthonodat vagy a kirándulásaidat is rendezettebbé teheted ezzel a 2 Rekeszes Tárolóval. Adott a lehetőség, hogy saját kezűleg készítsd el a tökéletes tárolót, amely könnyen kezelhető és tisztítható! A videóból megtanulhatod, hogyan készítsd el ezt a 20x23x12 cm méretű tárolót. 

Telefontartozék tároló: Akármilyen rend is van a táskádban, a telefon tartozékokkal úgysem bírsz. Kébelek, fülesek, adapterek és megannyi kütyü, aminek mindenképp egy helyen kell lennie. Készíts hát nekik saját tárolót!

Dupla cipzáras neszesszer: Ez a neszesszer olyan új technikával készült, amelyet még sosem mutattam. Kísérletezések hosszú sorának végeredményeképpen alakult ki bennem a neszesszer elkészítésének ez a  leghatékonyabb módja. A táska mérete: 25*11*11 cm Készítsd el más méretben is, tartsd benne elegánsan és rendezetten a dolgaidat!