Oldaltáska Variációk

19200 Ft

Négy különböző stílusú és könnyen elkészíthető táska oktatóvideója egy csomagban. Nem csak hasznosak, de divatosak is.

1.- Zsebes oldaltáska készítése

Egy ilyen “szaladgálós” táskának lennie kell otthon, még jobb, ha több is van belőle, mert akkor azt veszed elő, amelyik passzol a ruhádhoz. Könnyedén elkészíthető, belefér a szükséges holmi és még mosolyt is csal az arcodra.

Mérete: 25*25 cm-es

Igazán nem sok kellék szükséges hozzá: némi színes anyag, hímzés, kárpit, terítő vagy egy nyári szoknyánkból egy kis darab, színben hozzáillő farmer vagy vászon anyag, cipzár, fém kellék, vagy függönykarika.

Lehet egyszínű is, de végtelen színkombinációban elkészíthető.

Alkoss velem lépésről-lépésre, gyakorold be, aztán készíts egy párat, hogy legyen tartalékba is. Ha jön valamilyen alkalom, vagy ha valakinek szeretnél csak úgy ajándékot adni, akkor csak kiveszed a szekrényből és már boldoggá is tetted. 

2.- Tányértáska készítése

A csodák körülöttünk vannak: ennek a táskának az alakját egy egyszerű tányér adta, megtestesítve a praktikumot és a stílust. Egy tányér, melyből esszük a levest. Imádom ezeket az egyszerű és mégis nagyszerű megoldásokat.

De ne állj meg egy tányérnál (méretnél), ha eggyel megtanultad, folytathatod is a kísérletezést egy nagyobbal!

3.- Oldaltáska készítése

Egy függönykarika ihlette, végtelen variációban elkészíthető kistáska. Készítsd farmerből, díszítsd hímzéssel, csipkével, maradék kárpit anyaggal, vagy bármivel, ami teszik neked.

Alkossunk együtt, kellemes időtöltést kívánok!

4.- Farmer válltáska készítése

Vagány és trendi, a család kedvence!

Egy ilyen táska készítésének az elsajátítása kész főnyeremény. Elkészítheted saját részre, a család női tagjainak, a barátoknak és akár a kollégáidnak is. Nem lehet vele mellényúlni. Érdemes megtanulni.