Textil Tárolók

19200 Ft

Négy praktikus és környezetbarát tároló elkészítése lépésről lépésre rendszeretőknek.

Az otthonunk stílusos és rendezett megjelenése nem csak esztétikai, hanem funkcionális szempontból is fontos. A textiltárolók nemcsak praktikusak, de újrahasznosított anyagokból készítve környezetbarát megoldást is nyújtanak.

Keress olyan anyagokat, mind színben, mind textúrában, melyek illenek a otthonod stílusához és készíts tárolókat különböző méretben.

1.-20×20-as tároló készítése

Ha szükséged van egy tárolóra, amiben elrejtheted a kincseidet!

Csak egyszer kell megtanulnod, hogy később ne csak 20×20-as, hanem bármilyen méretben el tudd készíteni. Tarthatod benne a sminkjeidet, a kreatív dolgaidat, a gyerekek kis apró játékait és még számtalan dolgot.

Szedd össze az otthonodban a kis apró anyagdarabokat, szalagokat és már kezdheted is az alkotást.

2.- 2 Rekeszes Tároló készítése

Fedezd fel a rendszerezés örömét saját kezűleg készített 2 Rekeszes Tárolóddal!

Tudtad, hogy egy praktikus tároló megkönnyíti a mindennapjaidat? Legyen szó apró vagy nagyobb tárgyakról, az otthonodat vagy a kirándulásaidat is rendezettebbé teheted ezzel a 2 Rekeszes Tárolóval. Adott a lehetőség, hogy saját kezűleg készítsd el a tökéletes tárolót, amely könnyen kezelhető és tisztítható!

A videóból megtanulhatod, hogyan készítsd el ezt a 20x23x12 cm méretű tárolót. Ha egyszer elsajátítod az alapokat, könnyedén variálhatod a méretet saját igényeid szerint. Készíts kisebbet az apróságoknak, vagy nagyobbat a komolyabb holmiknak, egyszínűt a letisztult stílushoz vagy sokszínűt a vidám, bohém hangulathoz. És ne feledd, hogy ajándéknak is tökéletes, mert nem csak praktikus, hanem egyedi és személyes is.

3.- Telefontartozék tároló készítése

 Akármilyen rend is van a táskádban, a telefon tartozékokkal úgysem bírsz. Kébelek, fülesek, adapterek és megannyi kütyü, aminek mindenképp egy helyen kell lennie. Készíts hát nekik saját tárolót!

Ez a kis tároló tökéletes, könnyű áttenni egyik táskából a másikba, így semmi sem fog hiányozni.
Apró anyagok kellenek hozzá, akár lehet minden oldal más és más. Miután elkészítetted az első kütyütartódat, bátran kísérletezhetsz más méretekkel is!

4.- Dupla cipzáras neszesszer készítése

 Ez a neszesszer olyan új technikával készült, amelyet még sosem mutattam. Kísérletezések hosszú sorának végeredményeképpen alakult ki bennem a neszesszer elkészítésének ez a  leghatékonyabb módja.

A táska mérete: 25*11*11 cm

Készítsd el más méretben is, tartsd benne elegánsan és rendezetten a dolgaidat!