Akció!

Válltáska Parádé

Original price was: 19200 Ft.Current price is: 9800 Ft.

Négy oktató videó újrahasznosított anyagokból készíthető válltáskákhoz, amelyekkel könnyedén elsajátíthatod az otthoni anyagok kreatív felhasználását és a táskakészítés minden trükkjét, legyen az elegáns vagy sportos.

4 db válltáska oktató videó 1 csomagban

Június 12-16.-ig

19.200.- helyett 9.800.- forint

 

Ár és Kedvezmény

 • Többszörösen kedvezményes ez az ár! Miért?
 • Ha egyesével vásárolod meg ezeket az oktató videókat, akkor 4 db*6500.- = 26000 forintba kerülne, itt most a 4 db oktató videó ára 19.200.- forint, melyet 5 napig június 12-16 között 9.800.- forintért a Tied lehet KORLÁTLAN IDEJŰ HOZZÁFÉRÉSSEL

Mi található a Válltáska Parádé csomagban?

 • 4 db újrahasznosított anyagokból elkészíthető válltáska. Van benne sportos, és elegáns is, de mindegyiket el lehet készíteni sok féle variációban.
 • Fel tudod használni az otthonodban lévő már feleslegessé vált anyagokat!
 • Elkészítesz belőle egyet, aztán a gyakorlás közben tudsz készíteni különböző variációkat, ahogy készíted egyiket a másik után, akkor fogod érezni, hogy kinyílik a világ körülötted.
 • Egy idő után nem lesz, olyan anyag az otthonodban, amit ne tudnál valamelyik táskába felhasználni.
 • Észrevétlenül meg fogod tanulni az anyagokat párosítani, táskáról-táskára egyre kreatívabb leszel.
 • Képzeld el azt az élményt, mikor szeretnél valakinek kedveskedni és átadod a saját magad készített táskát. Nézd a szeretteid arcát, hogy milyen örömet fogsz nekik okozni.
 • Ha meg tanulsz alkotni, nem csak a kreativitásod fejlődik, kapsz egy olyan jó energiát, melyre most még nem is számítasz és ezt mások is fogják érezni.

 

1.- Hímzett farmer válltáska

Különleges, 26*18*16 cm-es válltáska elkészítése lépésről lépésre.

Ha megvarrsz egyet, utána sorozatban kell készítened a többit is, annyira fogják szeretni a környezetedben.

Van az otthonodban olyan hímzés (terítő, párna, drapéria), melyet már nem használsz, de a szívedhez nőtt? Akkor itt a lehetőség, készíts belőle egyedi válltáskát!

Az őseink kézimunkáinak lehet egy új helye az életedben, hogy minden nap veled legyen.

Egy biztos, imádni fogod, és ajándéknak is fantasztikus.

Egyszerű eszközökkel mutatom meg, hogy is kell elkészíteni.

2.- Basic válltáska

Izgalmas kis táska, mely nagyon jól kombinálható a tavaszi-nyári ruhatárunkkal. Nézd meg, milyen színvilágban szeretsz öltözködni és ahhoz válassz színeket!

Készítsd el alkalmi és sportos változatban is!

Alkossunk együtt, kellemes időtöltést kívánok.

3.- Zsebes válltáska

Kicsinek tűnő, mégis meglepően tágas válltáska ünnep- és hétköznapokra. Minden nélkülözhetetlen tárgyad elfér benne! Ez a formás kis táska összesen 6 zsebet kínál a rendszerezett tárolás érdekében.

Mérete: 30*23*20 cm.

További előnye, hogy könnyedén elkészítheted otthoni varrógéppel is.

Miután lépésről-lépésre végigvezetlek a készítési folyamaton, készíthetsz kisebbet, nagyobbat, kicsiknek és nagyoknak.

Gyakorolj velem, és készíts néhány táska modellt! Legyenek ezek a táskák a meglepetés ajándékaid az ünnepekre vagy bármely különleges alkalomra, amikor szeretnél örömet szerezni valakinek.

Alkossunk Együtt, és mutassuk meg a világnak, hogy mire vagyunk képesek.

4.- Női farmer táska

Háztartási varrógéppel is könnyel elkészíthető farmer táska! Sok farmertáskát nem lehet otthoni varrógéppel elkészíteni, de ennek a táskának minden egyes részét úgy állítottam össze, hogy könnyedén elbírjon vele akár egy gyengébb varrógép is.

Díszíteni persze lehet a végtelenségig, de alapvetően más kellékre nincs szükség, csak egy 35-40 cm-es cipzárra.

Alkossunk együtt, kellemes időtöltést kívánok!

Ki készíti ezeket az oktató videókat? Ki vagyok én?

Réti Éva vagyok, 2012.-ben megalapítottam a Réthy Fashion brandet.

12 éve foglalkozom újrahasznosítással, úttörőként hoztam be azt a szemléletmódot, hogy az újrahasznosítás lehet minőségi. Az egyediségemnek köszönhetően, nem hasonlítok egyetlen más textil újrahasznosítóra sem.

Két évvel ezelőtt, arra gondoltam, hogy szeretném megtanítani az újrahasznosításra mindenkit, akik szeretnének alkotni könnyedén. Hiszen, azok az anyagok, melyeket használok, minden otthonban megtalálhatóak, csak más színben más mintával. Minden háztartásban vannak farmerok, asztalterítők, falvédők, hímzések, csipkék melyeket már nem használtok. Ezt a sok tapasztalatot adom át az oktató videókban.

Az oktató videókban mindent lépésről-lépésre elmagyarázok úgy, ahogy én alkotok. Nem kell haladónak lenned, hogy el tudj készíteni egy táskát, csak figyelj arra, amit mondok/mutatok.

Kedves Évi!
Az oktató videód segítségével tegnap megvarrtam életem első hátizsákját!
Hálás köszönet Neked az áldozatos munkádért amivel nagyon nagy segíts éget nyújtasz, hogy mások megélhessék az alkotás örömét!
Szívből kívánok további sikereket minden téren az életedben!
Csodás napot!

Hegedűs Zsuzsanna

Kedves Évi!

Szeretnék egy pár gondolatot írni, ha úgy érzed, légyszíves engedd ki a csoportba. Nem tudom, emlékszel - e rá, hogy ismerkedtünk meg? Egy táskát szerettem volna venni tőled, a testvéred akkor került kórházba, és csak később tudtad volna vállalni. Segítettél a csoportba, és az akadémiába belépni. Akkor kaptam kedvet a táskavarráshoz, ha nem így történik , biztos sosem varrtam volna táskát , és el sem tudtam volna képzelni , hogy ezt én meg tudom csinálni .Igen meg lehet ! Mekkora öröm, ha egy táska elkészül, pedig nem vagyok varrónő. A videók nagyon jók, részletesek, Évi nagyon érthetően magyaráz.

Ne féljetek neki állni, higgyétek el sikerülni fog, sőt függőséget okoz! Bocsánat, ha hosszúra sikeredett, köszönöm Évi, ha kiengeded.

Horváth Zoltánné

Basic táska, megszédítve egy kis sashikóval (közben tartja a szivacsos merevítőt) és egy kis libegővel (ha mégis kellene a mobil útközben) Még a nap is süt, tökéletes a boldogságKöszi, Évi

Bíróné Úri Márta

Miért érdemes az Újrahasznosító Akadémia oktató videóiból tanulni?

 • A videók megvásárlása után, létrehozol egy saját felületet a weboldalon, ahol bármikor és annyiszor nézed meg a videót ahányszor akarod.
 • A lépések nagyon követhetőek, úgy mondom el, ahogy én is készítem őket
 • 12 éve alkotok újrahasznosító anyagokból, nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem és ezt mind megmutatom a videókban
 • Mivel lépésenként tudsz haladni, ezért nem kell, hogy haladó szinten legyél a varrásban, el tudod készíteni úgy is, ha még nem csináltál eddig táskákat.