Zero Waste összeállítás

19500 Ft

Mi okozza a legtöbb hulladékot? – A csomagolás!
Ebben a videóösszeállításban találsz olyan táskákat, zsákocskát, amivel kiválthatod a nejlon vagy papír tasakokat. Használd ezeket vásárláshoz, ajándékozáshoz!

 

A Zero Waste összeállítás segítségével, ezt a 4 szuperhasznos táskát tudod elkészíteni:

1.- Bevásárló táska 
Egy tökéletes méretű és formájú bevásárló táska. Farmerból van, ezért a családból bárki szívesen elmegy vele vásárolni, ha összekoszolódik, akkor pedig simán ki lehet mosni a farmerokkal együtt. A mérete ideális. Ezt onnan tudjuk, hogy már évek óta készítjük és a visszajelzések nagyon jók. El tudod készíteni háztartási varrógéppel, úgy alakítottuk ki a szabást és varrást, hogy egyszerű legyen elkészíteni még egy kezdőnek is.

2.- Bevásárló zsákocska 
Nagyon sok műanyag zacskót használunk és dobunk ki, feleslegesen. Ezt a problémát meg lehetne oldani kis újrahasznosított textilből készült bevásárló zsákocskákkal. Úgy mutatom meg lépésről-lépésre, hogy ehhez a típushoz nem is kell tisztázó gép, elég egy varrógép és el tudod készíteni.

3.- Ajándék táska 
Ha szeretnénk ajándékozni, sokszor problémát okoz, hogy mibe csomagoljunk. Ez lehet egy születésnap, egy névnap, karácsony, húsvét …
Ha papír tasakot vásárolunk, akkor az általában valamilyen eseményhez kötött (pl. karácsonyi ) és abba már nem tudjuk a születésnapi ajándékot beletenni. Ha elkészítjük ezt a táskát egy semleges színű anyagból és abba ajándékozunk akkor az év bármely napján bármilyen eseményre beletehetjük az ajándékot.

4.- Kockás bevásárló táska 

Ehhez a táskához nem kell külön szabásminta csak egy 10*10 cm-es négyzet (vagy olyan, ami neked
tetszik) és egy 8 cm – es sablon. Ezt a táskát tényleg el lehet készíteni sok apró darab anyagból is, nem kell hozzá sem fémkellék, sem cipzár.
Tökéletes saját részre, de készítheted ajándéknak is. Pontosan megmutatom, hogy milyen technikával rakom össze a színeket és hogy mi a legegyszerűbb megoldás arra, hogy az eleje és a háta egyforma legyen (persze csak ha szeretnéd).

Alkossunk együtt, kellemes időtöltést kívánok!