2023 Kedvenc Oktató videói

19500 Ft

Újrahasznosító videó összeállítás 2023 kedvenceiből: sajátítsd el egy csomagban a Többfunkciós táska, a Hímzett farmer válltáska, a Kockás bevásárló táska és a Neszeszer készítés mikéntjét!

A tanulás és a tudás, egy olyan életérzés, melyet senki nem vehet el tőled!

Alkossunk együtt, kellemes időtöltést kívánok!

Többfunkciós táska készítése
Mikor alkotunk, nem csak az elkészült termék a hozadéka a kreativitásunknak, hanem az a rengeteg pozitív energia, amit közben kapunk. Ha szeretnél a lányod/unokád szemében szuper anyuka/nagymama lenni, készítsd el neki ezt a többfunkciós táskát, melyet válltáska és hátizsákként is tud viselni! Istenkirálynő leszel a szemében.

Hímzett farmer válltáska készítése
Különleges, 26*18*16 cm-es válltáska elkészítése lépésről lépésre. Ha megvarrsz egyet, utána sorozatban kell készítened a többit, annyira fogják szeretni a környezetedben. Van az otthonodban olyan hímzés (terítő, párna, drapéria), amit már nem használsz, de a szívedhez nőtt? Adj neki egy új esélyt, készíts belőle pompázatos, egyedi válltáskát! Felmenőid kézimunkái új életre kelnek és minden nap veled lehetnek. Egy biztos, imádni fogod, és ajándéknak is káprázatos. Egyszerű eszközökkel mutatom meg, hogy is kell elkészíteni.

Kockás bevásárló táska készítése
Ehhez a táskához nem kell külön szabásminta csak egy 10*10 cm-es négyzet (vagy olyan, ami neked tetszik) és egy 8 cm – es sablon. Ezt a táskát tényleg el lehet készíteni sok apró darab anyagból is, nem kell hozzá sem fémkellék, sem cipzár. Saját részre és ajándéknak is tökéletes.
Pontosan megmutatom, hogy milyen technikával rakom össze a színeket és hogy mi a legegyszerűbb megoldás arra, hogy az eleje és a háta egyforma legyen (persze csak ha szeretnéd).

Neszesszer készítés
18*12 cm-es neszesszer elkészítése lépésről lépésre.
Miért jó megtanulni egy ilyen neszesszert alkotni?
Nem csak azért, mert kicsi anyagok felhasználásával tudsz akár ajándékot is készíteni a szeretteidnek vagy saját magadnak, hanem olyan alapfogásokat tanulhatsz meg általa, amiket bonyolultabb termékeknél is jól fogsz tudni hasznosítani.