Újrahasznosító Akadémia Ajándékutalvány

AJÁNDÉKOZZ KREATÍV ÉLMÉNYT!

Lepd meg szeretteidet egy igazán hasznos és rugalmasan felhasználható ajándékkal. Az utalvány az Újrahasznosító Akadémián megtalálható bármely oktató videóra vagy csomagra felhasználható, a megvásárolt érték erejéig. A megajándékozott megtanulhajta az újrahasznosítás csínját-bínját, otthoni elfekvő anyagokból készíthet majd újnak ható dolgokat: neszeszert, hátizsákot, asztaldíszt stb. attól függően, hogy melyik csomagot választja.

Az utalvány 5000 Ft-os címletekben vásárolható meg tetszőleges darabszámban. A vásárlást követően e-mailben küldjük ki az egyedileg sorszámozott utalványt, mely kinyomtatva egy tetszetős, “kézzel fogható” ajándékká válik.

A beváltás menete: az Újrahasznosító Akadémia virtuális shop-ban az áhított képzés kiválasztása után a pénztár oldalon a kuponkód mezőbe be kell majd írni az ajándékutalványon található egyedi kódot, ekkor az utalvány összege levonásra kerül a fizetendő végösszegből. Mivel az utalvány nem váltható pénzre és nem áll módunkban visszaadni belőle, ezért érdemes olyan terméket választani, amely legalább akkora értékű, mint az utalvány. Az utalványok beváltására 2023.03.31-ig van lehetőség.

5000 Ft

Cikkszám: t9 Kategória: